3 de maig 2010

ALCARRAS-NOMÉS MOTO


Heu volat aquest cap de setmana? jo he sentit la pluja, el vent i ....la veritat, cap possibilitat de plantejar-me anar a algun lloc a volar. Sort que la parenta s'havia inscrit en un curs de conducció de moto a l' escola Portal Moto, al circuit d' Alcarras (Lleida). La cosa ha estat motivada per què (la parenta) té un BMW F650GS, i per coses de la vida no hi havia manera que li agafes confiança com per anar tranquil·la a tot arreu. La solució, matxacar algunes qüestions tècniques a ma d' un professional. I la veritat és que ha estat providencial i efectiu. La historia ha anat així:

Divendres tarda.- Agafem la seva moto i emplenem de "gasofa", ella amb el cotxe i el remolc enganxat i jo direcció a l' Eix Transversal per fer boca. A la benzinera de Vic, fem canvi, ella agafa la moto i jo el cotxe. Condueix fins l' àrea Auto Grill de l' autovia a Lleida. Allí el temps es complica i comença a ploure, la qual cosa ens convida a carregar la moto al remolc i continuar fins La Règola per dormir.

Dissabte.- Matí complet de teòrica al box del circuit, passejada amb moto per fer gana i dinar a l'hotel Can Miquel. Per la tarda continuació teòrica fins les 20 h.. Ací s' acaben les pissarres i apunts als papers i anem a dutxar-nos a l' habitació per seguidament baixar a sopar i tenir la xerrada d' aventures motorístiques d' algun dels monitors.

Diumenge.- A les 9h. del matí ja érem al circuit. Allí s' han organitzat en dos grups, els avançats i els novicis (lents), i han començat a fer "tandes" amb els monitors, els quals en cada aturada els corregien els defectes, els indicaven per on traçar, etc.. Així tot el matí fins les 14h., que és quan hem anat a dinar al restaurant del mateix circuit ( és nou i el menú està molt bé). Després de dinar, més "tandes", fins les 18h.. Ara ja està tothom esgotat i els neumàtics marcats de tant tombar. Ens hem acomiadat dels nous amics que han compartit l' experiència i hem anat cap a casa amb la moto damunt del remolc; no hi havia ganes de fotren's la pallissa fins a casa (a l' horitzó es veien tempestes).

La conclusió ha estat molt positiva, tombades i actitud damunt la moto mai vistes fins ara, i ganes de tornar a fer-ne un altre per avançar. Està tant entusiasmada que ja està mirant de fer-ne un altre a Aranda del Duero, on hi ha un circuit en el que se'n fan molts de cursos. No sé que passarà, m'hi hauré d' apuntar, jo també. Mireu quines fotos: http://picasaweb.google.com/ENRICVOLADOR/ALCARRASNOMESMOTO?feat=directlink